Av Ödülleri Başlığı
2 posters
DOvE-M Tibia :: DOvE-M Cafe :: Resimler
1 sayfadaki 1 sayfası
Av Ödülleri Başlığı
Bu başlık altında avlardan neler kazandığınızı bizlere de gösterebilirsiniz.Birazcık bilgi ile birlikte tabiki
Örnek:
Dwarf Soldier Avı
Zaman: 1 Saat
Kazanılan: bilmemne falan resim
Harcanan: 1 BP Health Potion
Örnek:
Dwarf Soldier Avı
Zaman: 1 Saat
Kazanılan: bilmemne falan resim
Harcanan: 1 BP Health Potion
Geri: Av Ödülleri Başlığı
Merhabalar bu bizim mApımızdan Değil Çipsoft un yaptığı Tibiadan Resimdekiler bromla (Emre), ben Wyvern kesmeye gittik şansımıza kimse yoktu.15 dk da kestik yaratığı Çıkan itemler ise gülmeyelim mace ve bileklik ismini tam hatırlamıyorum
Resimden de anlaşılıyor.Ancak gene de yazıyım:
3.30 saat uğraşılıyor,5 Ultimate Healing taşı harcanıyor,1 çanta dolusu mana potion harcanıyor...
Kazanç:
5.5k para
2 Turtle Shell
Ve diğerleri
Arkadaş dc de güzel çalışmış Kullandığı malzemeler: 1 çanta dolusu UH(Ultimate Healing taşı),2 çanta dolusu mf (mana iksiri)
Lootu:
4.8k para
Time Ring
Dios De Danubia
Eski bir dost, gördüğünüz gibi tam bir OHA avı.
5 Halberd
3.7k para
Life Ring
ROH
Eski bir dost, gördüğünüz gibi tam bir OHA avı.
5 Halberd
3.7k para
Life Ring
ROH
Oyuncumuz zaman kaybı bir av yaptığını düşünüyor.Ama yüksek levelliler hep böyle oluyor xD
Adam 1 saat dworc kesiyor ve 4.8k para ve maskeleri düşürüyor.
Ve 40 Royal Spear harcamış...
Ben 1 saatte 1k gp zor kazanıyorum
1.30 saat boyunca Elf Archanist ve Dragon avı...
2 Dragon Shield
17 Burst Arrow
2 Crossbow
1 Steel Helmet ...
Bilemiycem ama biraz waste yapmış gibi geldi bana...
Evet ! Bir OHA avı daha !
3 Crown Armor
1 Crown Legs
Red Poc Talonlar cabası
Bu ekipmanlar Hero isimli çok zor bir yaratıktan çıkıyor.
Ve gayet de zor çıkıyor.Ben çok insan gördüm 50 tane Hero kesip 1 tane crown armor bile çıkaramıyan ancak bu arkadaş oha yani
3 Crown Armor
1 Crown Legs
Red Poc Talonlar cabası
Bu ekipmanlar Hero isimli çok zor bir yaratıktan çıkıyor.
Ve gayet de zor çıkıyor.Ben çok insan gördüm 50 tane Hero kesip 1 tane crown armor bile çıkaramıyan ancak bu arkadaş oha yani
Eski günlerden fotoğrafları da paylaşmak istiyorum.
En manyak druidimle Dwarf Soldier avım
Tamam charımın ismi biraz bozuyo idare edin.
Aynı adamımla devam ediyoruz.
Görüldüğü üzre bize noob diyenler olabilir, ancak biz noob değiliz.
Biz oyunu oynamayı biliyoruz, Tibia bizim hayatımız !
Bu arada bu av için 3 saat uğraşmıştım
Görüldüğü üzre bize noob diyenler olabilir, ancak biz noob değiliz.
Biz oyunu oynamayı biliyoruz, Tibia bizim hayatımız !
Bu arada bu av için 3 saat uğraşmıştım
süpermiş bro adamın isim de çıkarttıkları da bu arada yukardaki gereksiz bulan kişi itemlerini bana verebilir madem greeksiz xDAdmin demiş ki:Eski günlerden fotoğrafları da paylaşmak istiyorum.
Bendende geçmişimle ilgili güzel ve hüzünlü bir resim.Resimde görünen çar hack yedi ve üstüne silindi.Çok kötü oldu tabi.Bu arada burada görüldüğü gibi 230 civarında gp bi kaç tane crossbow (sadee 1 tanesini almışım) dwarflardan çıkan ve değerli bi yüzük olan Dwarven Ring,17 crossbow mermisi 8-10 civarında sadece 2 si kalmış mushroom xD Gibi değersiz bir kazançtı bence fakat bunun için 1,5 saat uğraştım çünkü bilirsiniz zanerada mekanlar hep dolu oluyor yaşamak için
AmAzeD demiş ki:Bendende geçmişimle ilgili güzel ve hüzünlü bir resim.Resimde görünen çar hack yedi ve üstüne silindi.Çok kötü oldu tabi.Bu arada burada görüldüğü gibi 230 civarında gp bi kaç tane crossbow (sadee 1 tanesini almışım) dwarflardan çıkan ve değerli bi yüzük olan Dwarven Ring,17 crossbow mermisi 8-10 civarında sadece 2 si kalmış mushroom xD Gibi değersiz bir kazançtı bence fakat bunun için 1,5 saat uğraştım çünkü bilirsiniz zanerada mekanlar hep dolu oluyor yaşamak için
Süperdi lan bizim çarlar eskiden
Süperdi lan bizim çarlar eskiden[/quote]
Harbiden bro noldu bilmiyom sonra o tibiden soğuduk ve kendi serverimizi kurduk İyi de oldu .Çünkü biz en iyisiyiz
Harbiden bro noldu bilmiyom sonra o tibiden soğuduk ve kendi serverimizi kurduk İyi de oldu .Çünkü biz en iyisiyiz
Yuh anasını bu adamı görmedim ama iyi iş çıkarmış gerçi leveli benle aynı ben daha da iyisini yaparım da neyse xxD
bi çüş avı daha o az önceki adamın gene ama tabi lwl 54 lerdeyken zaten bu itemlerin aynısını 24 te yapmak imkansız gibi
DOvE-M Tibia :: DOvE-M Cafe :: Resimler
1 sayfadaki 1 sayfası